Seria A završena

"Rosoneri" dolaze do sigurne pobede nad gostima iz Sardinije. Sve je počelo autogolom Klavana u 11. minutu. Tokom prvog dela videli smo i redak promašaj Ibrahimovića iz penala krajem prvog dela igre.

Ipak Ibrakadabra se iskupio u nastavku golom u 55. minutu za 2:0, na 3:0 ekspresno povisuje Kastiljeho samo dva minuta kasnije.


Atalanta - Inter 0:2

Konteov tim je imao start iz snova, D'Ambrozio donosi prednost gostima u 1. minutu na asistenciju Janga. Englez upisuje i gol u 20. minutu za 2:0.

U drugom delu igre i Aleksis Sančez stiže do pogotka, ali gol Čileanca je poništen zbog ofsajda. Na drugoj strani Gosens propušta šansu da smanji rezultat, njegov šut iz 83. minuta završava pored stative.


Juventus - Roma 1:3

Bjankoneri su poveli golom u petom minutu, Pipita Iguain pogađa na asistenciju Rabioa. Ipak Roma do poluvremena daje dva gola za preokret od 2:1. Kalinić postiže gol u 23. minutu dok Peroti ne promašuje penal u 43. minutu.

U nastavku meča sjajni Zaniolo asistira Perotiju za 3:1 u 52. minutu. Mogao je Argentinac do het-trika, ali Ščesni siguran. Sarijevi momci će morati da porade na moralu pred utakmicu sa Lionom u Ligi šampiona, ovo je njihov treći poraz u četiri kola.


Napoli - Lacio 2:1

Napolitanci stižu do vođstva preko Ruiza, Španac koristi asistenciju Mertensa u 9. minutu.

Neprikosnoveni Imobile izjednačuje na 1:1 u 22. minutu, bio je ovo 36. gol kapitena Lacija čime je izjednačio rekord Iguaina od pre četiri godine.

Tim iz Napulja ipak stiže do trijumfa, Insinje je siguran u 54. minutu iz penala i postavlja konačnih 2:1.

Imao je Lacio šansi za izjednačenje preko Koree, ali ofanzivac gostiju pogađa tek stativu dok je je šut Marušića završio pored stative.

Коментари

Популарни постови