Tank Mont

Main section

Tankmont

O nama


Privredno društvo „Tankmont” d.o.o. nastalo je 2005.godine kao naslednik firme „Metal Montaža". Osnivač "Tankmont"-a, Ćuković Ostoja, uložio je ogromnu energiju i znanje da bi stvorio zdrave temelje naše firme, a nas uveo u poslovni svet koji ceni poštenje, kvalitet i odgovornost.

Poslovanje kompanije se od samog početka oslanja na znanje, stručnost i entuzijazam mladih inženjera ali i na iskustvo mnogobrojnih zaposlenih. U skladu sa početnom orijentacijom razvijaju se ciljevi, planovi i programi organizacije.

Strategija razvoja je usmerena ka pozicioniranju kompanije kao lidera u regionu u oblasti izgradnje i montaže čeličnih konstrukcija, a naročito vertikalnih cilindričnih rezervoara koji su namenjeni za potrebe skladištenja nafte i naftnih derivata. Iako veliki broj projekata ostvaruje na domaćem tržištu i tržištima u regionu, treba istaći da značajan deo svoje delatnosti kompanija obavlja na Ruskom tržištu, gde ostvaruje saradnju sa velikim investitorom „Velesstroj”-em.

Kategorije, napredak i zalaganje radnika Tank Monta :

Ranko i Petar pa 10 praznih mesta pa svi ostali. 

1: Ranko Ćukovic (Zavarivač) 5975 vertikala. Uspešnost 96% bez remonta.

2:Petar Maslać (Zavarivač) 5730

 vertikala. Uspešnost 83% bez remonta.


Dvojica najzasluzniji radnika Tank Monta od samog osnivanja firme pa do dan danas. Inače procenat je u padu zbog godina starosti ali i dalje su aktivni na terenima. 

Коментари

Популарни постови